Merveangel Kızlar 15 haftalik hamileyim 1 aydır başım sürekli ağrıyor ayağa kalkınca zonkluyor normal de hiç baş ağrısı nedir bilmiyordum doktor normal dedi azaltmak için neler yapabilirim
BurcuHamza Merveangel geçmiş olsun en önemlisi tabikide su içmek. Kahvede iyi geliyor abartmamak şartıyla tabiki. Birde bana doktorum magnezyum önermişti kasların biraz gevsemesi icin
Merveeliyy Merveangel ben de böyle bir post açacaktım ayy başım çatlayacak beynim yanıyor ağlamak istiyorum bağıra bağıra bu nasıl bir ağrıdır acaba bebek şurubu içsem işe yarar mı Pedifen çok ağrıyor çok
Merveangel BurcuHamza magnezyum istedim ama erken dedi ben kramplar için istemistim 5 aydan sonra verelim dedi
Melekozge Ben hamile değilim ama bir kaç gündür kafam kazan gibi ağrı var rabbim şifalar versin inşallah 🤲
Merveangel Melekozge çok saol cnm gerçekten çok kötü uyuyunca daha kötü ağrıyor uyumasam kafamı kaldiramiorum ilaç icmek istemiyorum direniyorum bakalım
BurcuHamza Merveangel benim ilk haftalarda bileklerimde çok ağrı vardı o zaman bile verdi. Doktorlarında görüşleri farklı oluyor demekki
Mel0s Merveangel nirmalde 12 haftadan snra veriolar banada doktor verdi decavit damla falan hepsini verdi artik zorunluymus saglik ocagindaki hemsire ole solemisti
Nrmnulkr Bende 15 haftalık hamileyim şuan bile aşırı bir baş ağrısı çekiyorum uyuyorum geçmesi için ama yok malesef🤦🏻♀️
Mel0s Nrmnulkr parol icebilirsin canm benmd cok agrio ve 10 saat clisiorum dayanacak gbi degil doktorum parol icebilirsin demisti cok agri yaparsa dedi bide karanlik bi odada gozlerini biseyle bagla ole uyu oda cok iyi gelio
Btlbet Btlbet evet 13 üzeri olursa sıkıntı.bende var baş agrısı sanki kafamı hissetmiyorum gibi.ve puslu görüyorum mesela
Nrplt Merveeliyy bende delirmek üzereyim hatta şuan ağlıyorum ağrıdan daha da şiddetleniyor ağladıkca napıcam bilmiyorum hastaneye gitsem serum işe yarar mı acaba 😭😭😭😭
Merveeliyy Nrplt yarar bence ben de mi ağlasam acaba yaaa bir de diriliş başladı bence ağlamalıyım kocam benle ilgilensin dalmış iyice başım ağrıyor diyorum dönüyor bana bakıyor geri tvye bakıyor🙄😆
Nrplt Merveeliyy benimki de pubg oynuyor seninki seni duyuyor benim eşimde kulaklık var ağladığımı bile fark etmedi😒 ağlama ağladıkca artıyor 😥