Meryemcakmak01 Kızlar normalde çok enerjik bi insanım ama arada modum düşüyo durduk yere sebepsiz can sıkıntı evham bastırıyor ağlayacak gibi oluyorum toparlanmam zor oluyo sizde de oluyo mu kendinizi nasıl toparlıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Yazmelegi_ Meryemcakmak01 anneme gidiyorum veya o geliyor veya hava güzelse kızımı alıp gez ye iç yapıyorum
kumsal__ Meryemcakmak01 kocamla kavga ederek 😅🤣adam bile öyle bı alistiki kavgama kavga etmedigimde kendi gelip ee bugun kavga cikarmicanmi diyo 😅öyle dediğin için hevesim gitti diyip mısır patlatip nefflixden animasyon açıyorum onu izliyorum oda şaşkın şaşkın beni izliyo 😅
Betul-97 Meryemcakmak01 Dışarı çıkıyorum ya da terasa. Annemi babamı arıyorum kardeşimi arıyorum. Aşağı çardağa çıkıyorum kaynanamı da çağırıyorum zaten havalar güzelse dışarıda oluyorlar öyle sohbet muhabbet kafam dağılıyor. Diğer türlü tek başıma ev beni basmaya başlıyor geçmişi düşünüyorum ağlıyorum geleceği düşünüyorum stres yapıyorum kendimi daha kötü duruma sokuyorum.
nununundunyasi Meryemcakmak01 hemen bir sirkeli su hazırlar evin her yerini sirkeli su ile silerim iyi gelir İnşirah suresi açar ruhuma şifa dilerim göğsünü ferahlatır net tavsiye ederim en etkilisi bu 💕 90lar pop açar bi limonlu kek yaparım o koku beni iyi hissettirir Sevdiğim birini arar onunla konuşur biraz olsun rahatlarım
Adenala Meryemcakmak01 Temizlik yapıyorum dışarda yürüyüşe çıkarım veya takıcı kozmetik gibi yerleri gezerim kafam dağılsın diye eski türk filmleri izlerim kahve yapıp balkonda müzik dinlerim YouTube jinekologları dinliyorum
Ozlemizm Meryemcakmak01 Takarım kulaklıklarımı yürüyüş yaparım, evde durdukça daha da enerjim düşer çünkü
Kardelen120o Meryemcakmak01 kocama çatmadan bir günum gecmiyo 😁 o kadar bunalıyorum daralıyorum ki saatim saatimi tutmuyo kocamla kavga ettikten sonra kendime geliyorum 😁
amayinedeiyiilerledim Meryemcakmak01 kulaklıkla müzik dinleyerek yürüyorum ya da evde biraz yüksek ses müzik açıyorum (müstakil ev) Hayat kısa hareketli müzikler iyiki var ♥️
BeyzaKahraman_ Meryemcakmak01 Ben çok bunaldığım zaman en büyük destek eşim oluyor halimden tavrından anladığı için elinden gelen ne varsa yapıyor… O işteyken de kötü olsam bile konuşarak hallediyor olayı gelince bir şeyler yapacağız bak hepsi geçecek şuan seni anlıyorum demesi yetiyor bana modum yerine geliyor…😂 21+1 Hala motor kullanmaya devam ediyorum en büyük terapim bu aslında kendimizi dışarı atıp gazlamaya çıkıyoruz…