Pnrdrsn Esslemm amh sınırı 1 diye biliyorum. Seninki hamilelik için engel bı değer değil. 1 ve altı da değil ama yumurta kalitesi düşüyor 1 in altına indikçe. 1,5 düşük değil ama bence.. şansın var
Esslemm Eşimde sperm sorunu var doğal yoldan gebe kalamıyorum tüp bebek deneyeceğiz bir kez aşılama yaptırdık negatif geldi tüp bebek için korkuyorum doktor da bir amh tetaş görelim önce dedi
Esslemm Önce 5 milyondu sonra 9 milyon oldu en son 12 milyon oldu ama morfoloji hep 1 . ainos duo kullanıyor eşim 3-4 aydır Selo25
Selo25 Esslemm cnm belli olmaz bu işler ama sizin baya düşük benim eşimin en son 38 mlyon morfoloji 1. 1 senedir olmuyor. Öncesinde 8 milyon cıktıgı da olmuştu
Anneoldum34 Esslemm bizimde aynı böyleydi eşimin sonuçları bende de ama 1,20 di tüp bebek yaptırdık 3 denemede ikizlerimiz oldu
Esslemm Doktor da öyle söyledi canım 8 milyondan 38 milyona nasıl çıkardınız siz özellikle yaptığınız bişey var mı biz de dikkat edelim Selo25
Selo25 Esslemm sigarayı bıraktı. Düzenli ve sağlıklı beslenme artı spor. Ve birsürü vitamin. benim ugrasacak gücüm kalmadı vitaminlere de bugune kadar 25 bin cok rahat gitmiştir. tüp bebek yaptıracagız. Benim 1 dogal gebelik oldu düşük oldu. 1 senedir kalamıyorum.
Esslemm Ben bir türlü sigarayı bıraktıramadım sigara içip çocuğu olan bir sürü insan var diyor ikna olmuyor biz de aşılama yaptırdık vitaminler ilaçlar epey uğraştık ama rabbim ol demeden olmuyor nasip Selo25 @“Selo25”#
Selo25 Tugba_turk46 forumdaki yazılanları okursunuz genelde sağlıklı beslenip spor yaparak takviyelerle ve famera klomen ve catlatma igneleriyle cok gebe kalan var
Selo25 Esslemm ben eşime sigarayı bırakmazsan çocuk yapmam dedim ama şöyle benim eşim tiryaki degildi günde 3 tane fln icerdi o nedenle aşırı zorlanmadı bence sigara cok etkiliyor