FKRKS29 Yaa bugün kalp atışını gördük duyduk Rabbım e şükürler olsunnnn çok tedirgindik ilki boş gebelik olduğu için şükürler olsun ki Bi sorun yokmuş adet tarihine gore 7+6 gozukuyo ultrason da 7+2 gözüktü öyle Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbım isteyen herkese bu duyguyu yasatsin🥰
Handiko FKRKS29 Güzel haberinize çok sevindim biz de bugün 7+5iz. Nasıl geçiyor belirtileriniz neler ? Ben bazen çok iyi bazen de bulantılıyım. Hiç bir şeyim olmadığında acaba bebekte bir sorun mu var diye düşünüp kendimi korkutuyorum falan. Sizlerin nasıl geçiyor? ☺️
yssmom benimde boş gebelikti ilki aynı tedirginlikle beklemiştim şuan 9+5 iz birbirimize duâ edelim.. sağlıkla ilerlesin tüm aşamalar sende tedirgin oluyor musun halen? Ben halen korkuyorum😓
FKRKS29 yssmom ya ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimizin, evet ya çok tedirgin oluyom doktor Bi daha 12 hafta gel dedi , 12. Haftaya kadar napcam bilmiyorum 🤦♀️ insan çok tedirgin oluyo sürekli dusunuyo
SimgeAkyildiz1805 Sizinle beraber aynı vakitte boş gebelik geçirmiştik ve çok mutlu oldum bu haberi aldığınıza.Ben boş gebelikten sonra 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür şuan 26+2 yim.Rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşallah ❤️
FKRKS29 SimgeAkyildiz1805 yaaa ne guzel çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla hayrla kucaginza almayı nasip etsin🥰 insan cok tedirgin oluyo ama bakalim 🥰
yssmom FKRKS29 benimde aynı 3 hafta sonra çağırdı Allahim insallah hayirla gelsinler cok yakiniz hafta olarak 🤡
FKRKS29 Handiko Yaa aynı aynı cidden😅😅😅 sabah bulantilarim oluyo , akşam üstü yine aynı ara sıra kasik agrisi o kadsr dediğiniz gibi olmayıncada acaba bisi mi var diyom😅
yssmom Handiko benim bulanti yok ara ara kasik agrisi midem agriyor bazende bende hep tedirginlik icindeyim kotu seyler okumak dusunmek istemiyorum Allah korusun tum bebisleri
FKRKS29 yssmom yaa ne güzel Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn 🥰 haftalar geçmek bilmez şimdi 🥰