Kahvemsi-05 Sizce neyden kaynaklı, yaşayan oldumu? Yada yalancı sancımı ama erken degilmi hafif karnımdada bir agrı var anlayamadım🥹
YeniGelinMeselesi Kahvemsi-05 benimde öyle ya bi kaç gündür böyle sağ kasığımda ağrı belimde kasığımda ağrı var bazen şiddetleniyor bazen hiçbişey kalmıyor bende yalancı sancı herhalde diye düşündüm doktoruma demiştim düzenli mi diye sordu bende düzensiz dedim korkulcak bişey yok o zaman normal demişti son kontrolümde ama sebebini söylemedi 29 haftanınn getirisi bu sanırım :)
Bebekayik Kahvemsi-05 benim 22. Haftada oldu sağ kasığım bıçak girmiş de orda duruyo gibiydi hareket ettikçe ağrıyodu acilede gittim doktor boşuna korkuttu beni alttan muayene falan yapalım dedi hemen çıktım ordan eve geldim yattım uyudum dinlendim güzelce bir de farketmiyoruz ayaklarımızdan üşütüyoruz güzelce giyindim dinlendim 3-4 güne geçti ama apandisit de olabilir ona baktır eğer apandisit değilse dediğimi yap geçer
Kahvemsi-05 Zeynep-A dün akşam sol kasıgımdaydı öglen sağ kasıgımda oluştu şuan yok ama öğlen yaşadığımda belli bir saniye girdi geçer gibi oldu tekrar başladı. Büyüdüğü içinmi böyle anlayamadım yoksa yalancı sancılarmı başladı
Kahvemsi-05 YeniGelinMeselesi evet sizdeki yalancı sancı, benim sadece tek taraflı kasıklarımda agrı oluyor zaten oda batma şeklinde 😣
Kahvemsi-05 Zeynep-A gitmeyi düşünüyorum ama bir yandanda haftası büyüdüğü içindir deyip vazgeçiyorum. Hızlı büyüme evresine girdik büyüdükçe yerimi genişliyor anlayamadım
Zeynep-A Kahvemsi-05 inşallah öyledir sizi endişelendirmek istemem ama başıma geldiği için söylüyorum sağ kasığımda ağrılar girip çıkıyordu bir kaç dakika arayla bıçak batması gibi hissediyordum bir gün boyunca geçmedi acile gittim doktorlar apandisitin patladı patlayacak dediler
Kahvemsi-05 Zeynep-A sadece sağ kasıgımda degilki, benim kız nereye yerleşirse orası agrıyor soldaysa solum sağdaysa sağım. Yeni doğum yapmış olan çok yakınıma sordum yalancı sancılar son ayların kaldığı için bünye doğuma hazırlıyor kendini dedi😣