mA06 Hanımlar merhabalar aşırı zayıfım normalde yani karnım dümdüz 7. Hafta olduk bugün ama herkes 4 aylık gibi gözüküyor diyor, kendimde çok fazla şişkinliğim var normal mi? Gaz mıdır, kontrole gitmeme gerek var mı haftaya gideceğim zaten
Kahvemsi-05 mA06 şişkinlikler normal canım, bendede oluyordu özellikle akşamları şişiyordu karnım. Yediklerimizi kolay sindiremiyoruz sindiremedigimiz içinde gaza neden oluyor gazda şişkinliğe sebep oluyor korkmanızı gerektiren bir durum yok yani
Hiratuba mA06 şişkinlikten benimde öyle, yarın 7 hafta oluyorum. Karnım resmen kocaman eşofmanlar bile sıkıyor .ben bi de şişkinlikten galiba nefes alamıyorum nane yağı kokluyorum devamlı. İnsallah sağlıklı olsunlar da geçer elbet bugünlerde.
mA06 Moz 4. Haftada gittim keseyi gördük doktorum 8. Haftada gel dedi o yüzden bekliyorum ama çok feci göbeğim çıktı yani gözle görülür şekilde
numix Ben de birkaç gün önce 8 haftalıktım gazdan sanırım bir anda karnım çıktı sanırsın 4-5 aylık 😂😂 ama şimdi geçti düz oldu yine