Prmdkanneee momofmychildren yaa cidden mi bittikten sonra yapayım o zaman sokulmezsem tabi, bugün testim negatif çıktı da
Prmdkanneee -37- evet kuzum iki gündür toplamda üç damla geldi ama adet ağrım da var bugün test yaptım negatif 🥲
Ebruyi Prmdkanneee kuzu benim reglim 2 gün gecikti regli günü kan verdim ( gectıgımız cumartesi 31 ) beta geldı sımdı kuloduma koyu kahve kan geldı acaba normal mi bilemedim biraz devam ediyor 2-4 saattir damla damla gelıyor
_ruveyda06 momofmychildren adete kaç gün kala olmuştu acaba benim 7 gün kala 2 gün lekenme oldu yarn adet olmam gerek bugün test yaptım nagatif çıktı
momofmychildren _ruveyda06 kürtaj olduktan sonraki ay olmuştu adet tarihim belli değildi ama normalde kürtaj olmamış olsaydım adet döngümden 4 gün önceydi
Prmdkanneee Ebruyi canım sen yine de doktora git Protestan falan başlıyorlar ama normal de olabilir iki ihtimal de bar
Prmdkanneee Ebruyi yaa ben Protestani ovul olarak kullanıyorum ama kanama lekelenme yok ağrım var diye verdi
Ebruyi Prmdkanneee benim malesef koyu lekelenme devam anlamadım gitti agrımda var cok ayakta kalmak ıstemıyorum yoruluyorum
Ebruyi MS161223 valla bende anlamıyorumki öyle bir sey var mı yok mu ben ıkı gundur koyu lekelenme yasıyorum