Burcucalar 10 haftalık hamileyim mide bulantısından ölüyorum. Ne yesem çıkartıyorum. Sabahtan bir başlıyor akşam yatana kadar midem bulanıyor. Durumu yaşayan ya da önerisi olan var mı?
Msalbyrk Burcucalar valla ben hcbr çare bulamadm hbrsey fayda etmedi . Sadece sürekli uyuyup günlerin bran önce geçmesini diliyordum .cok zor ama geçecek emin ol
Miniginannesiiii Burcucalar valla canim ben o kadar serum ilacta ictim hic bir caresini bulamadim 11 kiloya yakin verdim ac ac gezmekten geberdim 11 haftada kendiliginden gecti kendimiginden gecmeyene kadr gecmiyor valla
Burcucalar Aysesare ya kendimi tutmasam hep kusacağım. Ama sabah kalkıyorum öğürtü oluyor sonra kahvaltı yapıyorum başlıyor mide bulantısı akşam yatana kadar devam ediyor. 3 defa kesin kusuyorum.
Aysesare Burcucalar 3-4 Kezden fazla kusarsan mutlaka doktora git ,serumla toparlanırsın en azından. Vücudun su kaybetmez. Bende öyleydim hiçbir şey geçirmiyordu serum hariç. Kilo kaybım bile olmuştu seni çok iyi anlıyorum
Burcucalar Ya ben de hiçbir çare bulamadım valla. Doktor mide bulantısı için ilaç verdi onu da içiyorum onu da çıkarıyorum. Artık kusmaktan elim ayağım titriyor tansiyonum düşüyor. Ben de kilo verdim bu 10 haftalık süreçte.
Msalbyrk Burcucalar o zmanlar insanin psikolojisi de bozuluyor direnci düşüyor aç olduğum icin dsari ckamyordm baygınlık geliyordu bide benm yazın di o sıcakta neler cektm.