Melisaaltnblk Limonlukekkk ben ilk 16. Haftada hissettim ama 1 kerelikti suan 22 hafta daha yeni yeni hissediyorum o günden beridir
hepoyleolurzaten__ Limonlukekkk ilk gebelikse 21 22 haftaya kadar hissedilmemesi normal Benim dördüncü gebeliğim 16 haftamdan beri hissediyorum şuan 19+1 haftalık olduk gün içinde bir iki defa hissediyorum ama net şekilde değil sanki biri parmak ucuyla dokunuyormus hissi gibi
Sydaglsen Limonlukekkk 19+4 teyim sanki dün ilk defa bi şey hissettim ondan da emin değilim bugünde olursa öyle anlıcam sanırım
Svl2109 Melisaaltnblk nasıl hissediyorsunuz arada bir şey değiyormuş gibi oluyor bide benim karnım kalp gibi atıyor 18+6 bugün 🥹
Einan Bende aynı durumdayim 19+1 im ilk gebeliğim. Hisssetmiyorum. Bazen birseyler hissediyorum bağırsak hareketleti mi ayırt edemiyorum. Cok hissetmek istediğim için bana mi oyle geliyor bilmiyorum 😄
Zubeydeyldrm26 Benimde aynı haftada bende bunu merak ediyorum hissediyorum acaba anlamıyormuyum diye ama bu sabah sanki karnımda sağ tarafa toplanıp kaydı gibi hissettim