ZeyneppppGucer Lovelovebaby Oldukça düşük riskli çıkmış benimde böyle çıkmıştı 50.000 kişi de 1 ihtimal demek yani down olma ihtimali sadece yaş riski kısmını anlayamadım
Lovelovebaby Maraffguler evet doktorum da sorun yok dedi .sonra bı kaç yerde yorumlar okuyunca korktum açıkçası yinede
teachervera ey_ber Valla ona inanıyorum canım. Oğlumda 35 idi. Kızımda 113. Bu üçüncü gebelik yine beta 110 küsür çıktı. Cinsiyet göstermedi 12 de 16 da doktor saatlerce baktı zor güç gördü ama ben dedim hocam kesin kız 😊beta 50 üstü genelde kız çıkıyor
Lovelovebaby teachervera yaa erkek hissediyorum herkes erkek diyor ama bakalım sağlıklı olsun çok merak ediyorum
Lovelovebaby ZeyneppppGucer evet bende onda takıldım sizde yaş kısmı yazıyor muydu nasıldı 27 yaşındayım yaş arttıkça risk artar diyorlar ama ondan mı acaba
ZeyneppppGucer Lovelovebaby bende 25 yaşındayım sizinde yaşınız çok ileri de değilmiş aslında 35 den sonra bu down veya trizomi daha yüksek oluyormuş diye biliyorum bende ama. Yine de değerlerimiz çok çok düşük o yüzden mutlu olmaya devam😁🧡