Minikcibim Kızlar 35 haftalık olduk bugün. Dün doktora gittim 10 15 gün içinde tekrar gel dedi bakalım diye. 2. dogumum olucak ilki sezeryan buda öle olcak. 35 gün kaldı normalde ama daha az kalıcak. Çok heyecanlıyım. Siz ne durumdasınız bakalım
Haticeburak06 Minikcibim merhaba canım bizde yarın 34 haftalık oluyoruz içimde hiç heyecan yok ara ara geliyor tabii ama genel olarak yok hala çok fazla var gibi hissediyorum 🥺 bende 2 gün önce 33+4te gittim baş aşağı dönmüş normal doğum yapabilirsin dedi 35 haftada aç gel kan ve idrar alıp duruma göre nstye başlayalım sonra her hafta gel dedi
asell13 Minikcibim bende 35 haftalığım dün kontrolüm vardı haftaya tekrar kontrolüm var ve doğumu konuşup kararlaştırcaz artık annem sevinçten ve heyecandan ağladı kadın 😂😂benimde planlı sezeryan bu arada 38 de alıyorlar genelde
mrsckmkc Minikcibim 34+1im şuan haftaya 35.haftada kontrolüm var. Normal doğum çok istiyorum ama bebek biraz iri doktor 4 kiloyu geçerse durum zorlaşabilir dedi bu durum gerdi beni biraz. 35.hafta kontrolünde çatı muayenesi yapma ihtimalleri oluyor mu? Bu durumda çok geriyor beni ilk kez olacağı için🥹
Mercanaa Benimde bugün 34 bitti yarın kontrol çok heyecanlıyım ve stresliyim gün ne zmn verir acaba devlete sezeryan olacak
Can5767 Aynı şekilde benimde bugün 35 haftalık oldu ☺️ 2. Sezeryan olacak bir sonraki perşembe kontrolüm var. Bakalım gün verecek mi
Minikcibim @mrsckmkc ben ilkinde doğum anında yapıldı çatı muayenesi doktorum bekle bakalım dedi de yapamadık ama olmadı