Tugbakalenci Kendimi çok kastım geri çektim ve popomu havaya kaldırdığım için doktor bakamadı . Ve çok acı ağrı yaşadım . Ben gibi çatı muayanesi yaptıramayıp normal doğum yapan varmı?
Bskrt Tugbakalenci kasmasaydın hiç canın acımayacaktı🤷♀️ İlişkidrn bile daha kolay bence pozisyon olarak iyiceaçıldığı için vajina
Dniz47 Tugbakalenci 39+3 oldum daha yapmadı doktorum NST'de Sancı gözükmedigi sürece yapmıyor çatı muayenesini bnde hastane gidcem hiç öyle dogum yapacakmışım gibi bir tipim yok 🙄
Janset2105 Tugbakalenci benimde bugün kontrolüm vardı 36+4. Ocak 17 sezaryann günü verdi sonra nst ye girdim sancım çıktı hemen çatala aldılar bende çok kastım yalvar yakar ikna ettiler baktılar çok canım yandı 😞😞 bende hamileliğinin başından beri ilişki yaşamadım daralmış olabilir benimde çok gerildim Ya hiç çatala çıkacağımı düşünmemiştim bugün
Sevgik Tugbakalenci bence kendinizi rahat bırakın. Doktor zaten anlayışlı oluyor. Kontrol etmeside 1-2 dakika bile sürmüyor. Birazcık bebişiniz için dişinizi sıkın ☺️
Tugbakalenci Bskrt 8 bucuk aydır ilişki yasak vajina girişim daralmış sanırım bide kastım kendimi ondan acıdı sanırım
Bskrt Tugbakalenci bana da ilşki yasak 35. Haftamda oldm iki kere muayene, jel sürdüğü için kayganlaşıyor zaten Bence cesaretini topla muayene ol normal doğum gibisi yok gerçekten, doğum aonrası rahatlığı düşün sık dişini
Tugbakalenci Bskrt siz doğurdunuz mu acaba ? Bide doktor jel sürmedi :( eldiven ile direk giriş yaptı bende cok istiyorum normal doğum 2. Kere yaptırcam dayancam
Yavrusuveannesi Bskrt nişanınız mı geldi çok erken değil mi Bebiş kaç kilo ,bende 36+1 im gebelik zehirlenmesi olabilir yarın gidicem yine doktora öyleyse Doğuma alabilirim dedi çok kötüyüm erken diye üzülüyorum
Tugbakalenci Bskrt bende bugun çatı oldum ya ondan sonra karın ağrısı kasık ağrısı oldu kastım diye mi acaba bilemedim sol tarafım cok ağrıyor
Bskrt Yavrusuveannesi şimdi doktordan geldm 2950 gr bebek 35+4 şuan 36yı geçsin sıkıntı olmaz korkma dedi bana Çoğu bebek 37de doğuyormuş zaten
Yavrusuveannesi Bskrt sizin bebeğinizin kilosu da gayet iyiymiş doğsa da sorun olmaz :( benim ki 2650 çok kilo alamamış bu son haftalarda halbuki tombik bebek diye seviyordu doktorum :(((