Busetasm ebru1221_ benimde oğlumun adı deniz 2. Kız olursa eliz mavi düşünüyorum 🥰 Çok güzel isim adıyla büyüsünler
ebru1221_ Busetasm 2. Kızdı benim erken doğdu 15 gün sonra vefat etti. Babamız Mavi ben Eliz istemiştik sonra iki isim koymaya karar verdik ama nasip olmadı. Şimdi tekrar kızımız olucak aynı ismi düşünüyoruz inşallah sağlıkla gelir bu sefer dile getiririz ☺️🥲
OguzMoms ENOK_0107 Ne güzel bizde İlây ve Umay arasında gidip geldik en son karar veremeyince abisine kura cektirdik İlây çıktı 🤭
Rukiye_inyayla25 Byzaemr Benimde ikizlerim olucak bir kız bir erkek kızımın adı Amine asel oğlumun adı Ali ayaz olucak Allah nasip ederse ☺️🥰
Aerithma Btl_akkurr ne güzel benim ismim de Hüma. Benim çocukluğumda hiç yoktu. Şimdi çok duyuyorum hoşuma gidiyor yaygınlaşması. 🙂🙂
Btl_akkurr Aerithma teşekkür ederim evet bende çok beğendim ama çevrem koyma diyor ben ise aksine çok hoşuma gitti benim üstelik oğlumun isminede uyumlu oldu kişiliğiniz nasıl merak ettim Hümalar nasıl oluyor bu arada kızım inşallah ikizler burcu olucak