2kucukbebis busraaa35 Medicana Hastanesinde geçen ay fiyatı sabitlendiğimde fiyatlar muayene 1500₺ Nst 250₺ Doğumda 39000₺ . Şuan muayene 1765₺ Nst 300₺ olmuş doğuma da kesin zam gelmiştir ama ücreti bilmiyorum.
Irmak154 busraaa35 sada hastanesi 29000 sezaryen 30500 normal doğum ücreti verdi birkaç gün önce. Devamlı zam geliyor bir yandanda nolcak hayırlısı.
busraaa35 Cankuss35 aradım Karataş’ı fiyat söylemediler. Temmuza kadar şu anki fiyat geçerliymiş. 1-2 ay sonra temmuz sonrası belli olacakmış
Cankuss35 busraaa35 doğum paketi aldm ben işte zamlanmasın daha da diye bilmiyorum artık kaç yaparlar sonrasında 😞
Azra8Engin busraaa35 evet bildiğim kadarıyla izmirde en uygun özel hastane. Muayene 965 TL. Nst 300 TL
Lilosss 2kucukbebis biz daha yeni aradık sorduk Medicana doğum 48.000 tl , epidural olursa ilave ödeniyor , muayene 1880 tl (Prof dr için bu arada)
gulsahgunees12 2kucukbebis bende Mehmet beye gidiyorum daha 9 haftalık doğum için konuşmadık hastaneyle
Gizem9688 2kucukbebis yaa benim de doktorum melih bey. Tabi biz daha küçüğüz 23 hafta olcaz p.tesi. saglikla alalim kucaklarimiza. Doğum seklini sizin tercihinize mi birakti melih hoca? Ben kesin sezeryan istiyorum. Melih hocadan cok memnunum asla değiştirmek istemem ama isteğe baglu sezeryan yapmam derse diye tedirgin oluyorum bazen
KBuse Ben ekole sormuştum 30.000 ile 35.000 arası değişiyor normal ve sezeryana göre demişti. Şuan 29+4 haftalığız 32. Haftada fiyat sabitlerken net rakımı alıp güncellerim yazdığımı
Cgdmerl Özel Sağlık Hastanesi muayene 1615 ₺ tüm nst ler toplam 1100 ₺, doğum 37500 ₺ + 4000 ₺ de epidural olursa seçim sonrası zamlı fiyatlar.
2kucukbebis gulsahgunees12 Fiyatlar sürekli değişiyor ama 32. Haftaya girdiğiniz gibi görüşürseniz sabitliyorlar. Ben sabitledikten sonra zam geldi ama etkilenmeyeceğim.
2kucukbebis miamom Yok hayır sabitlerken herhangi bir ödeme verilmiyor. Giriş katta solda muhasebeyle ilgilenen birimle görüşüp 32. Haftada olduğunuzu söylüyorsunuz. Doğumu orada yapacağınızı belirtince ücreti söyleyip not alıp sabitleme yapıyorlar. Doğum olduğunda zam gelmiş olsa bile size verilmiş olan fiyattan işlem yapıyorlar.