Beyzab95 Ea_aylms6 bir yerden sonra hiç önemi kalmıyor bebeğim 2 aylık oldu önüme hangi marka çıkarsa onu alıyorum 🥲
Semsvs Ea_aylms6 doğacak olana oğluma aldım temiz içerikli ilk 6 ay kullanmak için sonrası içinde sabun tozu aldım dalan marka ilk oglumada öyle yaptım
8mucizem8 Ea_aylms6 kızım 5 aylık durunun granül sabun tozunu ve uni baby yumuşatıcısını kullanıyorum kendi kıyafetlerimize bile giysilerimiz daha canlı yumuşacık ve ütülüymüş gibi görünüyor 🫶🏻
Ea_aylms6 yenidenanne34 miine Peki renkli de olsa renksizde olsa hep siveno çamaşır sabununu kullanıyorsunuz değil mi ekstra bir şey atmıyorsunuz yani anne adayı olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın
miine Ea_aylms6 evet.canim başka birsey atmıyorum arada renk alıcı mendil atıyorum her ihtimaline karşı
EmineP Ea_aylms6 ilk bebeğimde siveno kullandım bunda da siveno almayı düşünüyorum lekelere Bi etkisi yok leke çıkarıcı kullanmak gerek ama en azından temiz içerik içimiz rahat 🌸
Lebis35 İkisinide aldım kullanıyorum ishal lekeleri ikiside çıkarmıyor haberiniz olsun ekstra leke çıkarıcı laZım öneri varsa alırım :)
EmineP Lebis35 leke çıkarıcı olarak the elite home tavsiye ederim. İlk Bi kaç kullanımda beceremedim ama son kullanımımda her şeyi bembeyaz yaptı.