Leyli_gul Kızlar göğüslerinize çatlaklarınıza uygun fiyatlı neler kullandınız tavsiyeleri alabilir miyim ?
Sevvalll42 Leyli_gul biooil çatlak yağı çok iyi tavsiye ederim bi komşum vermişti kilo aldığım için bacaklarımda pembe yırtıklar vardı onlara sürdüm kayboldular sadece 2 veya 3 kere sürdüm
Sofyayolda Leyli_gul Ben hep vazelin kullandım 39 dayım sıfır çatlak ve kaşıntı ayrıca kıllanma yapmadı
NGold Leyli_gul göğüs için 32.haftada lansinoh başladım doktorum söyledi karın basen içinde 13.haftadan beri biooil kullanıyorum. Benim 11.haftada çok kilo kaybım yüzünden sanırım çatlaklarım oldu biooil kullandıktan sonra yeni çatlağım olmadı
Asli818181 Göğsüme vazelin sürüyorum yumuşatıyor onun dışında kantaron yağını duydum ama kullanan var mı acaba ?
Eko93 Asli818181 vazelin sürmeyin. Kantaron yağını ben sürüyorum, bacaklarims falan da ondn sürüyorum özellikle. Göbeğine bio oil ve mustela sürüyorum
emirtimr1 ben karnıma göğüs uçlarıma basenlerime masaj yaparak bebek yağı sürüyorum 12. haftadan bu yana şuan 22+4 üz herhangi bir sorun veya birşeyler karşılaşmadım