Ferahh_54 4ysegulec oysaki esim hevesliydi doguma gircek diye ne olduysa bu soyka görümcemin lafindan sonra oldu baska bisey görseler etkilenmiyorlar ama dogumdan korkuyor bu tütülü prensesler 😁 görümceme uyarsa cocugu göstermemeyi düsünür oldum 😒 ama bu örtü olayini bilmiyordum o sekil ikna edebilirim icim rahatladi ☺️
4ysegulec Zeyyno_ Tabii tercihler farklı olabilir. Fakat yukarıda da dediğim gibi meraklı meraklı eğilip bakmadıkları sürece görmezler örtü arkasında. Fakat bakmama konusunda güvenilir bir karakterde eş olması lazım. Meraklı yapısı varsa zor.😂
gdaslik 4ysegulec ben bir hoca eşliğinde yapmıştım platesi 23. Haftadan 39 a kadar yaptım bu alanda uzman olmadığım için yönlendirme yapmak istemiyorum. Ben de bilerek o zaman bir plates stüdyosunda hamile platesi eğitimi almış biri ile çalışmıştım.
4ysegulec gdaslik Pilates haricinde işe yaradığını düşündüğünüz bir şey var mı peki? Sadece pilatese yönelik sormamıştım aslında genel olarak.
gdaslik 4ysegulec plates sadece bence etkili olan şey. Dar çatılı olarak normal doğum yapabilmem plates sayesinde oldu.
YoncaD 4ysegulec kiz yok ben hic bagirmadim öyle tabiki aci cektigin belli oluyor ama bagirip cagirmadim. Sadece doktor bu seferde ikinamazsan sezaryene alcam bebegin kalp atislari yavasladi diyince benimki korkudan kapinin arkasina saklanmış 😅😅 Ayrica her sancim geldiginde eli ayagina dolaniyodu elimden bisey gelmiyor diye 😂😂😂
4ysegulec Moonfaced Evet öyleymiş ama kalabalıkta boğar ya yine en iyisi ya eş ya anne başında duracak
yelizoo Eşim doğuma girdi bütün anlarda yanımda destekçi oldu aynı zamanda fotoğraflarını video cekebildi. Gayet iyiydi her hangi bir bayılma korkma tiksinme tarzı bişey olmadı. Çok güzel bir an kızımızın sesini duymamız birbirimize destek olmamız 🥰