Btlbet Kızlar 35+4üm.3 gündür tansiyon yükseliyoo iniyo.okadar basım agrıyo ki .özellikle stres yapınca.var mı bunu yaşayan.szin tansiyonlar kacc
Miss Btlbet bence doktoruma söyle sana tansiyon ilacı yazsın başka türlü düşmüyor gebelikte bende kullanıyorum 25.haftdan beri simdi 34 haftaligim idrarda protein e de bakiyolar yani ihmal etme derim
MerveGmss Btlbet benimde iki gündür basım agrıyo tansıyonum 13e 9 cıktı doktorun yüksek dedi her gün ölçüp kontrol edicem 🤦🏻♀️
Bahcedomatesi Btlbet preeklampsi bekirtiai olabiliyor tansiyon idrar testi ile protein kaçağına bakılmalı
Miss Btlbet önce 15.8 15.9 larda falandı simdi 13.7 12.7 arası çıkıyor ama tabi stres falan olursan çok o arada yükselir canım
Miss MerveGmss olur canım bazen yine de çıkıyor plesenta tansiyon yapıyormuş günde 3 defa alfamet kullanıyorum bende o dengeliyor anca
MerveGmss Btlbet yok vermedi ama yüksek cıkması iyi değil bizi endişelendirir hamur işi tuz dan kesinlikle uzak dur dedi hergün ölçtürüp yaz haftaya bana getir dedi buhun 13e 9 çıktı 9 u geçerse eğer kesin haber ver dedi
Btlbet Bahcedomatesi öle bişey olsa heralde şuan 100 kere bu durum karşımıza çıkardı dimi.iyi düşünelim iyi olsun