Seldahilal 28 +1 kızlar bı erkek bebeğim olucak inşallah ama bugün çok fazla bı hareket hisetmedim normalmi acaba endişeleniyorum artık normalde net bı şekilde hisediyordum meselaa sırt üstü yattığımda fln tekme atıyordu ama şuan öyle bsiey yok acaba arkasını dönük pek hareket hisetmiyorum
Hamilebirisi_06 Seldahilal evet arkası dönünce hareketleri hissedilmiyor gün içinde hareket ettiyse içiniz rahat olsun
Lavinya24 Seldahilal her gün çok hareket etmiyolar hareket ediyosa sıkıntı yoktur bence yarın da bi bakarsınız olmadı içiniz rahat etsin diye bi gidersiniz hastaneye
Emine-baby Merhaba daha bugün doktorumla bu konuyu konustuk, bebek büyüdükçe anne karnında daha fazla uykuya ihtiyacı oluyormuş, o yüzden de gün içerisinde hareket etmezsen hiç korkmayın dedi, Endişelenmeyin büyük ihtimalle uyuyordur bebişiniz
Seldahilal Emine-baby ya çok teşekkür ederim soyledikleriniz içimi ferahlatti 🥰🥰ilk gebelik olunca insan telaslaniyor
Kbrcan0033 Seldahilal benimde belirli haftalarda öyle oluyodu korkma , bende böyle bir post atmıştım 2. Günü eski hareketlenme başlamıştı içini ferah tut pozisyon değiştiği için sürekli olur öyle şeyler bende 29. Haftadaym şuan rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 😍
fundaccn Emine-baby merhaba canimm bizde 24 haftalığız benim bebisin hareketleri de bu aralar çok az ve ilk gebeliğim çok tedirgin oluyorum dualarınızda bizleri de eksik etmeyin olur mu Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın insallaah sağ selamet kucağımıza almak nasip olsun 🥹🤲🏻