Aysebkr1258 Ozlemkmrr ben yiyorum canım çok canım istediği zaman ilk zamanlar istifra ettiğim zaman canım hep cips isterdi iyi de gelirdi bende hep yerdim 😂
Hsrt42 Ozlemkmrr Hamileligin son gününe kadar yedigim en güzeli cipsti hahaha bişey olmaz :D yedikce insan kendini güzeleşmiş hissediyo ahahah
Popmum Yiyordum ama malesef doktorum ayrıntılı ultrasonda damarlarımda çentik gördü ve özellikle sordu cips turşu tuz fazla tüketiyorsun diye. Kızdı bana artık yemeyeceksin dedi. Artık aspirin kullanıyorum
Nursen21 Önceden faydası olmayan. Yiyecekleri sonradanda yememek gerekir ama hamileyken bebeğimiz bizden beslendiği için daha özenli oluyoruz ama çok canın çekiyorsa tadımlık yemenin bi zararı olmaz bence 😊
gulsumzgan16 Valla ben de yiyorum arada. Haftada bir ya da 10 günde bir paketi tek başıma yiyorum. Cips bağımlılığım var resmen, hamilelikten önce haftada 3-4 paket yerdim. Ancak bu kadar azaltabildim 🙁
SevgibiR Ozlemkmrr ben almıyorum eve bazen eşim alıyor ayda bir o da yiyorum ama tuzlu olduğu için zararlı bence ödem yapabilir sürekli yemeyin
Bugraefekan Ben arada açık çektiğinde yiyorum kendimi çok fazla kisitlayamam zehir değil ki yani doktor biliyorum hamile ama sigara içiyor yani cips nedir ki onun yanında hergun tabiki yemiyorum ama can isterse yerim okdar olur yani