Semanur_02 Bebeğim 21 haftalık ve halen hiçbir hareket hissetmiyorum damar gibi bile atmıyor böyle olan var mı ? Veya bu durum normal mi ?
Bbuse12 Semanur_02 kotu dusunmeyin lutfen hareketler 27. Haftadan sonra duzene giriyor zaten o haftalarda bi gun hissedip 4 5 gun hissetmedigim oldu
sutlukahve Semanur_02 24. Haftaya kadar hareket hissedilmemesi normalmiş ilk gebeliklerde endişe etme bugün yarın hissetmeye başlarsın ☺️
Nur1806 Semanur_02 bazen plesanta rahmin ön tarafına yerleşiyormuş o zaman da geç hissediliyormuş. Ya da iç karnınız genişse o da etkileyebilir
sudedemirr Semanur_02 ben 22de hissetmiştim, anormal bir durumunuz olsa doktorunuz bilgilendirme yapardı rahat olun 🩷
Sssa Herkeste bambaşka 24.haftaya kadar yolu var eğer kontrolde iyiyse bebiş kendinizi strese sokmayın☺️
safiyekoc @“Semanur_02” ben de 23. Haftaya kadar hissedememiştim, endişelenmiştim de ama ilk gebelikte hissetmek zaten çok zor oluyor kilo durumunuza göre de değişebiliyor bebeğin cinsiyeti de etkiliyor, endişelenmeyin biraz daha bekleyebilirsiniz
safiyekoc @“Semanur_02” kızlar bi tık da ağır kanlı olur erkekler daha hareketli olur derler, erkekler daha çabuk hissettiriyor, abimin eşi 18. haftada erkek bebeğinin fıngır fıngır olduğunu söyledi, ben kızımı 23 de zor hissettim 😅