yelizoo Hopyymom nst de sancım çıkmadı bende iyi hissediyorum herhangi bir doğum belirtisi yaşamıyorum muhtemelen bu yüzden rahat doktorumda
Ozlem_032 gulnursaricam canım normal istiyorum diyorsan kesinlikle çati muayenesi olmalısın ki korkulacak asla bişey yok ben araştirdim
Esra_Omer_21 Ozlem_032 nisan annesi mi olucam yoksa mayıs annesimi bilmiyorum heyecanla bekliyorum ☺️
Ozlem_032 Esra_Omer_21 bende Mayıs annesi olacaktım doktorum öyle demişti sonra bebiş kilolu olunca nisana çekti
Edaa3595 Ozlem_032 sezeryanım iyi geçmişti sonrasında da 3 4 gün içinde kendi işlerimi yapmaya başladım doğum sonrası ilk yürüyüş wc olayı şükür iyiydi umarım bunda da öyle olur
ateenmommy Elosdef Bebeğim baş geliş olduğu için çatı ağrım vardı fazlasıyla, yatar vaziyetteyken sağdan sola dönerken delicesine sızlardı. En çok buradan doğumun yakın olduğunu hissetmiştim.
Elosdef ateenmommy benim de baş geliş baskı hissediyor musun diye sordu doktorum ama hissetmiyorum sadece siz söyleyince farkettim şuan sağdan sola dönerken canım acıdı inş bi belirtidir çok umutluyum vajinal doğum için hep öyle düşündüm sağlıklı gelsin tabi ama vajinal olursa da memnun olurum😁siz de sağlıkla analı babalı büyütün bebeğinizi inşallah 🧿💕
ateenmommy Elosdef Benim için bir belirtiydi doğru bir belirti çıktı umarım sizin de öyle olur, su gibi geçti doğumum epidural vs. almadan darısı başınıza inşallah 🫶🏻
0Z1988 Sdtnrsvn Bende o gün muhtemelen suni sancı ile doğum yapacağım. 37+6 oluyor erken ama bakalım ne diyecek doktor.
Apopot Use12345 peki öksürüğünüz geçmezse ameliyat ertelenecek miymiş? Bende cumartesi den beri öksürük balgam antibiyotik kullanmama rağmen hemde tam olarak iyileşmeden ameliyat olabilicek miyiz acaba bilmiyorum normalde haftaya bugün ameliyat günümdü
Use12345 Apopot offf hiç bilmiyorum pazartesi günü sezaryene gün verdi ve ben aşırı kötü öksürüyorum balgam felan cumartesi günü kontrole gidecem o.zaman belli olacak bende antibiyotik içiyorum da zerre kadar faydasi yok
Ayce_guler07 Sare23 bizimde 23 Nisan olacak nasipse sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲🏻🙏🏻🧿
Nurmuo Bizim de 24 Nisanda sezaryen olacak, epidural planladık. 39+3 olacağız, çok heyecanlıyım. Sağlıkla kucağımıza alıp sezaryeni de kolayca ağrısız, acısız atlatmak istiyorum. Allah hepimize yardım etsin.