Use12345 Gonca5527 bizde 22 nisana gün aldık amaaa bilin bakalimmm kim faranjit olup deli gibi öksürüyor.. 🥲🥲🥲
Apopot Use12345 peki öksürüğünüz geçmezse ameliyat ertelenecek miymiş? Bende cumartesi den beri öksürük balgam antibiyotik kullanmama rağmen hemde tam olarak iyileşmeden ameliyat olabilicek miyiz acaba bilmiyorum normalde haftaya bugün ameliyat günümdü
Sah1be Cnuryasar yaa hayırlısıyla alalım kucağımıza günler resmen artık tam anlamıyla durdu ya bu arada sizde cinsiyeti ne bende erkek
Sdtnrsvn 38+1 de pazartesi günü 22 Nisan da zorunlu doğumum var. İlk gebeliğim, dua eder dua beklerim 🌿💙
0Z1988 Sdtnrsvn Bende o gün muhtemelen suni sancı ile doğum yapacağım. 37+6 oluyor erken ama bakalım ne diyecek doktor.
Prensesannesii1_ Ozlem_032 üc gün önce spinal oldum acıkca söliyim, ameliyat anında karına yapılan baskıyı ve çekiştirmeyi hissediyosun , benim acı eşiğim düşük ben dayandysam dayanrsın snde, sonunda da mide bukantsı yasadm
Prensesannesii1_ Ozlem_032 bncse zordue, spinalde bacaklar kendine geliyo ztn uzun sürmüyo pek, serzeyanın tek zor yani dikiş agrısı okdar bnce, ev işlerni yapamıyosun pek
Halimeo Ozlem_032 Ozlem_032 bende bugun gün Alaçam inşallah hayirlisiya ya pazartesi yad acarsamba sezeryan bekliyoruz