Karsu540 sarikiz1 5 ciyi dogurucam asiri zor beraber oynayn diyorum ckiyorum. Cocuk odasndan saloma geliyorum aglama sesleri surdkli kavga var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
huysuz__ sarikiz1 kızla oğlanın arasında 1 yaş var, planlı değildi ama hiç pişmanlık yaşamadım, kızım ne kadar zor bebekse oğlum tam tersi uysaldı, kız şuan 4yaşında, oğlan 3 yaşını bitirmek üzere ,şimdi üçüncüye hamileyim bu planlı, rahat battı diyim 😅
Hamdiyevural sarikiz1 ilk çocuğum ile 2 çocuğum arasinda 3 yaş var şimdi tekrar hamileyim bu doğana kadar kizim 1 yaşına giricek korku içinde bekliyorum abisiyle en fazla 10 dk oynayan sürekli hareketli bir cociuk kardeşi gelince biliyorum dibimden ayrılmayacak Allah yardimcimiz olsun
Nurgul1661 Selma-bttl bende öyke valla canım neler yaşıyosun tahmin edebiliyorum bencede susalım bende 4. Bekliyorum Allah yardımcımız olsun
sarikiz1 Karsu540 tek çocuk genelde anneye daha çok sarıyor. Kardeşi varken nasıl olur siz ne yönden zorlanıyordunuz ? Tecrübelerinizden faydalanalım 😅
yalandunyaa huysuz__ merhaba doğum yaptınız mu Destek olan var mı benim 3 yaş ve 50 günlük var kimsem yok
sarikiz1 Hamdiyevural Ah öyle demeyin inşallah sakin olur sevgiyle karşılar 🥰 bende sizin gibi düşünüyorum arayı ama iki hamilelik arası vücut nasıl olur toparlanabildinizmi siz ? Bebeğiniz ne kadarlıktı hamile kaldığınızda acaba ? En azından beraber büyüyecekler ve birlikte okula başlayacaklar ☺️
Morperi Büyük oğlum 6.5 yaşında küçük oğlum 3 yaşında bende sürpriz bir hamilelik sonucu 15+5 hamileyim🙈💗
Hamdiyevural sarikiz1 ara vermeyi çok isterdim doğum kontrol hapı kulandim ama düzenli kulanmadim tabi unutkanlik olunca kizim 6 ayliken 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim sağlık olsun olan oldu ama ara vermek en iyisi ilk çocuğum 2 yaşındaydi planlı gebelik oldu onlar çok şükür iyi tuvalet eğitimi derken fazla zorlanmadım ama bu çok küçük dusunsenize ablası 1 yaşına giricek kardeşi geliyor çok zorlanicam farkındayım