Hilalaydink ah bilinmezlere gebe😔 ilki tuttu gelişmedi bebiş 9 haftalık düştü , 2. Tedavi tek embriyo çok kaliteli denildi tutunmadi , laparoskopi yapıldı ardından bir tüp kapalıydı açıldı , biyopside yapıldı herşey iyi çıktı engel durum yok denildi
Dr üst üste tedavi dedi ama ben ben değildim 3 ay müsade istedik psikolojim çok bozuldu , sperm anomalisi …. Vel hasılı yüzde 20 kadın yüzde 80 erkek kaynaklı denildi, genetikli embriyoya uygun değil ölür yada kalitesi düşer diye vazgeçildi genetikten
3 ay Dr mfk dan eş paketine ek takviyler aldık
Sonraaa baslaidk 3. Tüp bebek tedavisine 2 embriyo transfer edildi 1 i tuttu 29 . Haftayı bitirdik ,ilkkez 2 embriyo donduruldu
3 tedavi 3 transfer sonucu oldu, 3 gün en sonuncuda yattım valla anneme gittim , rapor aldım işten , annem havuçlu dereotlu salata yaptı günde iki ,faydası var diye, hergun sabah avakado yedim badem ,ceviz.. ıspanak kuru fasulye nohut barbunya balık kırmızı et ….
Gebelikten önce ve tutunma aşamasında diyetisyenden destek aldım ama bunları hatirliyorim sadece , bol su tükettim Rabbime çok şükür ki geliyor kuzum