whitedream Evin heryerinden çıkıyo bitmiyo kafayı yicem her gün süpürgeyle ugrasamiyorum nolur bişi önerin huylanip istem dışı kaşınıyorum artık
dogurangaplumba whitedream Canım ilaç değilde tarçın döküyorum ben kokusuna gekmiyorlar bir süre benim kızım küçüklüğünden beri karıncalara ekmek kırığı veriyor yine başladı muhtemelen vermeye karıncadan delircem bende tarçın bir süre idare ediyor
Hatice4200 whitedream bende de vardı aynı sorun nane attım her yere çok şükür nane atalı çıkmadı kafayı yiyecektim az kaldı oturdum nereden çıktığına baktım
Melismelo Herhangi bir karınca apreyi bile işe yarıyor bendede aynı sorun var cıkan taraflara sıkıyorum ama işte etkisi 4-5 gün malesef sonra yeniden sıkmam lazım 2-3 senedir bende cekiyorum bu sorunu🙄
whitedream Melismelo bende de 2 senedir başladı malesef ilaçları bi araştırayım kimisi etki etmiyo filan da diyo tavsiye ettiğiniz varmı peki
whitedream Hatice4200 eski bina olunca duvarların heryerinden geliyo yuvayı bulamıyorum dışarıdan geliyo ama mutfak salon oturma odası kırık yerlerden çıkıyo
dogurangaplumba whitedream Adaçayı yağı,nane yağı,okaliptus yağı keskin kokulara gelmiyorlar farmasiden sos serum almıştım onunda faydasını gördüm ben ama sos serum varmı hala bilmiyorum