Aylasrsn Kizlar ben balik hapina basladim 1 2 haftadir. Gece yatmadan once iciyorum. Onun sonrasinda sut icsem bisey olurmu acaba. Yada hemen oncesinde?
Knur_23 Aylasrsn bunu bilmiyorum amaa o balık hapının sonradan arada bir gelen kokusu beni mahvediyorr😭
Ozderr Aylasrsn yok canım balık gibi değil balık hapı ilacı içtikten hemen sonra süt içmende bi sakınca yok
Aylasrsn Hllhlt 33+3 haftalik hamileyim. Balik hapi sonucta diye icmedim ama doktora gittigimde sorucam bunu. Belki fikri olan vardir diye sormak istedim
ipktos Bende Omega kullanıyorum sütte içiyorum birşey olmadı bugüne kadar ama hiç böyle soru aklıma gelmemişti şurada bekleyim bakalım fikri olan var mı
Aylasrsn ipktos bende duosvit diye bi balik hapi iciyorum. Tadi agzima gelmesin diye gece yatarken iciyorum. Sutude pek sevmem ama aksam yatarken icilen sut bebege guzel kilo aldiriyomus. 2si yanyana gelince skntı olurmu diye merak ettim bende
Aylasrsn Tugcetokgoz ben 2 haftadir iciyorum ama decavit diye vitamin hapi iciyorum o asiri aldirdi kilo bianda sistim. 20 kilo aldim🙈
Aylasrsn Knur_23 evet benimde migdem bulaniyo diye gece icip yatiyorum tat falan gelmiyo hic boylece😁
Ozderr Aylasrsn geceleri yatacağın zaman iç kilo almanın önüne geçersin bende gündüz içiyordum baktım ki iştah açıyor vitamin hapları saatini değiştirdim
Aylasrsn Knur_23 bilmem doktor ic derse icerim ama ben her hafta duzenli balik yiyorum gerek olurmu bilmiyorum doktor ic derse icerim faydasi filan varsa bilmiyorumki🤔 icmekmi gerekiyomus
Knur_23 Aylasrsn gerekli değil de süte de geçtiği için daha faydalı oluyormuş diye okudum.. bende yiyorum ama yeterli olmayabiliyormuş hamilelik sürecinde😊
Mervemert Ocean plus diye balık hapını doktorum önerdi bana kokusuu yok bi zararı Yok yararı var tavsiye ediyorum