huysuz__ ogrencibimom 11-14 hafta arasında cinsel organlarında çıkıntı oluyo bebişlerin. Dik açıysa erkek , yataysa kız demek. Sizin bebeğin bacağı gelmiş o kısma o yüzden göremedim çıkıntı nasıl. Google de görsellerden nub teorisi yaz resimleri var baya
_ozlmm ogrencibimom Öyle tabiki sağlıklı olması önemli olan ☺️ benim de bir oğlum var bende kızım olsun çok istiyorum hayırlısı bakalım
ogrencibimom _ozlmm oğlunuzda Çin takvimi tutmuş muydu? Benim kızımda Çin takvimi tuttu bu sefer de hesapladım erkek çıktı ama iki doktor da kıza benzetti .. bakalım hayırlısı🥰
Papatya123_ _ozlmm ben ilk görünce erkek hissettim benim oğlumun ultrason resmine benziyor gibi bana da erkek dediler
_ozlmm Papatya123_ Hayırlsı olsun bakalım bende ilk gebeliğimde ki ultrason ile karşılaştırdım farklı geldi dedim galiba bu sefer cinsiyetimiz kız 😂
_ozlmm ogrencibimom ay evet tuttu oğlumda şuan baktığımda da erkek diyor ama tutmaz umarım 😂😂 11hafta da gittiğim de doktor bize de sanki kıza benzettim ama emin değilim erken daha dedi