Ftma81 öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim ömrünü bahtını açık etsin kuzunuzun 🥹 ben 32+3 deyim bin şükür başından beri çok sorunlu bir gebelikti hep korkularla çilelerle hala da devam ediyor tekrar söylüyorum bin şükür rabbim aratmasın dermansız dert vermesin, ama herkes hep şunu söylüyordu doğum sancısı evet o an zor o an sorsan öldürür seni bu acı derim ama bir saniye sonra o acıyı unutuyorsun hiç olmamış gibi tarif edemem diyenlerle doluydu etrafım. Düne kadar da yalancı sancılarım sızıntılarım oluyordu ara ara doktora git tansiyon düzenle nst gir rutindi fakat dün akşam ani bir 4 saniyelik ağrı girdi ama o ağrı o kadar yüklüydü ki o an, annem yanımdaydı eşim şehir dışındydı iş için. O an anneme anne doğum sancısı böyle bir şey ve uzun mu sürüyor diye sordum çünkü şok oldum o tekmedir acımıştır vs dedi ama bi iki dakika sonra geçti. Sadece o an canım çokkkk fazla acıdı bunu biliyorum ama hissi hatırlamıyorum. Sizce de doğum böyle bir şey mi? Endişelerim olduğu için emin olmak istiyorum sanırım. Cidden doğum gerçekleşince unutuyor muyuz 🥹🥹 eğer öyleyse içim çok rahatlayacak…. Çünkü geçici olduğunu bilmek huzur verecek bilmiyorum cahilliğime verin lütfen 🥰 tekrardan hayırlı olsun