bendeanneoluyorum Kızlar dolap fiyatlwrı çok fazla bebek odası için alan resimli bi şekilde düşüncelerini atabilir mi trendyol da uygun ama kalitesini bilmiyorum
ipeklinaismom bendeanneoluyorum vivenseden dolap ve şifonyer aldık aynısı trendolda da var rabi mobilya bakabilirsiniz
Hulo2105 bendeanneoluyorum merhaba geçen ay aldık evim 1+1 olduğu için sadece dolap aldık. Kalitesi süper değil ama 1-2 sene idare etsin diye aldık zaten büyük eve geçinde oda alacağız. Resmini ekliyorum. Ama dediğim gibi çok sağlam harika beklemeyin.
Azra8Engin bendeanneoluyorum garaj home saticisindan bebek odası aldım. Gardrop sifonyer beşik. Hazır fotosu yok ama uygun olduğumda çekip atayım. Güzel geldi.
Demet_parlak49 bendeanneoluyorum bende trendyoldan sipariş ettim rabi diye bir site çok kaliteli valla gören herkes çok beğeniyor
Azra8Engin tatlibebegim_ çok güzel geldi. Siparişi verdikten sonra satıcıya yazdım. Doğum yakın mağdur olmak istemiyorum ona göre gönderin dedim. Hem hızlı geldi hem eksiksiz ve hatasız geldi kuzum
tatlibebegim_ Azra8Engin özelden sonra fotosunu atsana canım bi aynı şeyler mi diycemde tek onlar vardı benim ki hep defolu geldi geride iade etmek istemedim
bebisliozlem Azra8Engin ay keşke bende ordan alsaydım kaç günde geldi? Biz vivenseden aldık şifonyer ve gardırobu 28 marttan bu yana ne gelen var ne giden Mayıs’ta gelecekmiş galiba 😔 doğum da ha bugün ha yarın yani :((
surmene-1967 bendeanneoluyorum bende aldım ama henüz gelmedi https://ty.gl/oggf1ne1ud bu model bakalım nası bişe gelecek sifonyerini de alıcam ona göre mağazalara göre fiyat çok uygun
Azra8Engin tatlibebegim_ evet canım yatağı ayriyeten aldım. Yatak yoktu içinde. 3 ay önce falan oda takımı ve yatağı 7700 dü sanırım. Sana nesi defolu geldi
tatlibebegim_ Azra8Engin dolabın bi kaç yerinde suntası kalkmış gibiydi çizikler var 8.500 bine aldım bende aralık sonunda ama çok göze batmıyo tabi fiyatına göre güzel ürün ve bol çekmeceli😅