Serendipity16 Ben ikisinide trendyolda yaptırdım yastık 350’ydi kapı süsü 450 instagramda pahalı geldi bana hemde kargo parası istiyorlar kredi kartıyla almak istediğim için trendyoldan aldım çok beğendim ikisini de
Erzurumlianne Serendipity16 burdan bende siparis verdim ama insta üzerinden inşallah istediğim gibi gelir. Çevremde hep bulut model vardi değişik olsun dedim🤭
Serendipity16 Erzurumlianne inşallah güzel gelir benimde tereddütlerim vardı ama çok beğendim 😍 aynen bende o bulut modelden sıkılmıştım farklı olsun istedim
Tuugbaaa https://link.dolap.com/nfztdh bende nakış işleme ile yapıyorum kapı süsü dolap hesabımda var bakmak isterseniz eğer yardımcı olabilirim
Temmuzmucizesi26 Erzurumlianne ya bir şey soracağımda kapıya tülü kaç metre kestiriyorsunuz birde normal doğum olacak yani hemen o an kim kapıya bağlayacak ben çok tereddütte kaldım kapı süsü aldım ama beşiğinin içerisine koyar fotograf çekinirim diye düşündüm hastanede. Onun dışında tül olayı kafamı karıştırdı kim takacak nasıl takacak diye
Temmuzmucizesi26 1prensesannesi__ instagramdan baskıcıamca sayfasına bakabilirsiniz ben ordan yaptırdım çok memnun kaldım kapı süsü 35 tane çikolata 10 tane magnet 600 e yaptırdım magnet adetleri diğer sayfalara göre uygundu tanesi 13 tlydi kapı süsleri de 300 tlydi benim gelecek kimsem yok bu sayılar fazla bile bana ama yine de yaptırdım en fazla çikolataları kahve yanında yeriz :)
Erzurumlianne Temmuzmucizesi26 tül almadım gelinlik tülüm kullanılmamiştı. Onu kullanicam eşim yapacak ben doğum sürecindeyken yapacak diye konuştuk ama bakalım öyle mi olacak eminim ordakilerde yardım ederler
Serendipity16 Temmuzmucizesi26 bende tam bilmiyorum ama en az 3 metre almak lazım bence eşiniz ya da anneniz falan yapabilir