1zehrs yamanagihan valla 2 sene kullanılmıyor bebek odası oğlumda yaptım oğlum anne yanında yattı şifonyer dolap kendi dolabımdaydı zaten fazlalıkları koyduğum bir oda oldu orası😅 şimdi yeni oda yaptım oğluma Şuan odasında yatıyor 4 yaşına girecek kızıma hamileyim ona hiçbirşey almadım beşiğim vardı zaten anne yanına koydum tamam 😅
Cennet-polat yamanagihan oğlum üç yaşında daha bir odası yok ve şuana kadar ihtiyaç duymadık hiç ilerleyen zamanlarda odasını ayiricam ozaman yapmayı düşünüyorum odasını bebek odası olarak yapmadim
irem4556 yamanagihan Ben beşik alıcam odayı da 3 yaşına kadar yapmayı düşünmüyorum açıkçası çünkü kullanılmıyor zaten 🤣
yamanagihan dogurangaplumba çok oyuncak yi değil ya sürekli dağılıyor sürekli toplanmak isteniyor ben alıştırmayacağım öyle 🌸
dogurangaplumba yamanagihan eviniz dağılmasın diye mi alıştırmayacaksanız anlamadım. Yani bunlar 1 kere çocuk oluyor ve tabiki dağıtacaklar istedikleri gibi oynayacak ama sonra toplayıp yardım etmeyide bilecek benim kızımın odasında kaydırağı sallanan atı peluşları barbie bebekleri normal bebekleri bir sürü daha oyuncakları var ne yani dağıtmasın diye çocuğu mu kısıtlayacağız valla kutu oyunları bile dolu dağılırsa dağılır çocuğun eğlencesinden kıymetli değil ya dağıtma yapma etme elleme dokunma diyerek çocuk büyümez ki
SakinaG bizdede oda var ici koliler posetler🫠neden cunku anasi bir turlu oda begenemiyor😫ya fiyatlar cok ucuk ya da istedigim tarzda bulamiyorum😫 her yerde renkli, beyaz falan mobilyalar, ama ben basit bi sey istiyorum sadece😫
yamanagihan Melike_melek her şeyin hayırlısı olsun 😇 yalnız olmadıgımı fark ettim kimsenin odası yokmuş hshah