4ysegulec Yarenbyz53 Benim de düşüktü erbatab’ın demir takviyesini kullandım 2 kutu baya fark etti değerlerime 4-6 ay kullanımda etki ediyor diyorlar ben 2 ay kullandım tabii doktorunuza da danışın normal takviyeler yerine ondan kullanın bence hem zararsız temiz içerikli.
Ebrar042 Yarenbyz53 benim de düşüktü pazartesi günü damardan ferinject verildi doktorunuza söyleyin belki size de verir
ASE6154 Yarenbyz53 canım doktorun sonucu görünce sana direk demir takviyesi serum verir, benim 4.9 a düşmüştü 1 hafta arayla 2 doz demir takviyesi verdiler
Yarenbyz53 4ysegulec ferrum verdi doktorum onu kullanıyorum 1 ay öncesinde sabah akşam kullanıyordum şimdi günde bir kere kullanıyorum acaba ondan mı düşük çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz
sudedemirr Yarenbyz53 ferrum benim demirimi hiç yükseltmemişti, doktorunuz sonucu görünce mutlaka başka ilaca yönlendirecektir
4ysegulec Yarenbyz53 Ben de günde sabah aç karnına 1 defa alıyordum. Kutu arkasında da öyle yazıyordu çünkü. Fakat doktorum sabah/akşam aç karnına iç dedi 2′ye çıkartmıştım.
4ysegulec sudedemirr Yanlış hatırlamıyorsam bana da ondan yazmıştı sağlık ocağı aldım 2-3 defa kullandım aşırı mide bulantısı, kabızlık vs. Yapmıştı. Sonra doktoruma söyleyip bahsettiğim doğal içerikliyi kullanmaya başladım.
4ysegulec sudedemirr Erbatab. Sosyal medyaları vs. Var bakabilirsiniz. Magnezyum, B12 vs. falan takviyeleride var onlardan da almayı düşünüyorum.