Tgbauslu Ben şuan 2 aylık hamileyim guatr değerinin yüksek olduğunu söylediler sizin guatr değeriniz kaç acaba ilk 3 ay 2.50 olması söyleniyor
Bejna Tgbauslu benim 3 dü değerim bir süre ilaç aldım sonra bıraktım. Eşim sağlık sekteründe çalışıyo 3,50 olup hiç düşmeyen biliyorum bir sorun olmadı yani sımıntı yapma bir hapı var knu kullanıyorsun okadar
Caglamehmet Tgbauslu kesinlikle doktorun verdiği ilacı kullan.. teyzem doğum yaptı guatr vardı ilaç verdi kullanmadı çocuğa geçti haberin olsun
Drngrkm Tgbauslu sadece 3 ay degil hamilelik boyu 2,5’un altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. İlaclari duzenli kullaninca o seviyeye iniyor
Tgbauslu Bejna evet bende şuan bi hapa başladım düşmesi için 25 mg ama yarım almamı söyledi doktor günlük 12,5 mg yutuyorum yani inşallah bir sorun olmaz çok korkuyorum cevap verdiğiniz için de çok tşk ederim canım
Tgbauslu Caglamehmet çocukta mı guatr hastalığı oldu herhangi bir beyin gelişiminde sorun oldu mu canım
MeryB Bende gebeliğimin 6. Haftasından beri ilaç kullanıyorum. Aylık olarak kan verip kontrol altındayım. Bazı aylar yüksekliğe göre ilaç dozunu arttırıyor. Bazı aylar ise düşürüyor. Canınızı sıkmayın her ay muhakkak baktırın.
Naciye89 Benim de 3.5 cıkmıstı 4haftalıkken iki hafta sonra tekrar tahlil verdim 2.70 cıktı doktor da troidlern yavas calısıyor dedi 25mg basladık
Minedemir Merhaba benimde bugün ilk kontrolüm vardi. Bebek 5.5 haftalık değerim 3.85 çıktı gitti yukselmis dedi yarın dahiliyeye gideceğim bi sorun olmas değil mi çok üzüldüm 😢