Papatyam2608 Bbk88 bende yarın hep historoskopi hem laparoskopi olacam tanı amaçlı bunlara fiyat 50 bin verdik korkuyorum açıkçası inlallah kolay geçer
Bbk88 Tugba_turk46 çok sağol cano peki laparospoki ne kadar acaba fikrin var mi😍 ve sen neden histereskopi olmustun
Tugba_turk46 Bbk88 laparoskopi fiyatını hiç bilmiyorum canım Ben istmosel için olmuştum ameliyat esnasında rahim Perdem olduğunu öğrendim o alındı birde poliplerimin olduğunu öğrendim onlarda alındı 😅 ben ve doktor şok
Bbk88 Tugba_turk46 ana hsg cektirmedin mi çıkmadj mi canisi orda😇iyi geçti dimi önemli olan o zor bir işlem mi🥲
Tugba_turk46 Bbk88 yok canım çektirmemiştim hsg evet çok kolay geçti belden uyuştumalı yapıldı uyanıktım ilk 3 gün sancı oluyor onun dışında kolay toparladım laparoskopi ameliyatından sonra 6 ay gebelik olmadığı için istemedim ben
Tugba_turk46 Bbk88 aşılama olmam lazım ama eşim bir kaç ay daha bekleyelim kendiliğinden olsun dedi zaten doktorumda histeroskopi ameliyatından sonra kolay gebe kalacağımı söyledi beklemedeyiz yarına randevum var artık neye karar veririz bilmiyorum
Bbk88 Tugba_turk46 anladım cNim benim ben de 27 sinde aşılama için gideceğim tek tupum açık oyuzden beklemek istemedi doktor senin içinde hayırlısı olsun insallah 😍
Papatyam2608 Bbk88 evet ikiside 50 bin tüp bebek transferi oldum tutmadı doktorum embriyoların çok iyi olduğumu o yüzden Rahim zarına bakmam istedi hem rahmin içine hemde dışına o yüzden
Bbk88 Papatyam2608 anladım canım evet bakılıp yapılması daha iyi tabi ki çünkü neden tutmadığını anlayıp ona göre tedavi etmesi lazım. Korkma Allahin izniyle kolaylıkla.gecer inşallah çok kişi var olan ❤️🩹
Bbk88 Papatyam2608 canım.bir de birsey sorucam bu ameliyatları kim yapıyor kadın dogjmcu mu genel cerrahi mi vs