Yusragezer Kızlar normalmi bilmiyorum ama sağ kasığımda ara ara batma gibi sancı oluyor ara ara belim ağrıyor bazen de bikini bölgem bazen komple karnım son iki gündür böyle doğum sancıları mı yalancı sancılar mı bunlar
Eylul_eylul Yusragezer bende 36.haftadayım sağ alt kasığım ağrıyor arada mesaneme baskı oluyor sanki inşallah normaldir
Yusragezer 34busra inşallah öyledir ya erken doğum riskim var 31. Haftadan beri nasıl geçirdim bilmiyorum ya stres içinde geçti bir iki hafta daha dursa yeter bana
Yusragezer Eylul_eylul evet baskı var ama inşallah durur bebişlerimiz en azından iki hafta daha dursunlar
Yusragezer Yavru-kus çıktı evet hastanede yattım kaç gün ciğer geliştirici iğne yaptılar ikişer doz ve iki kere serumlar taktılar sürüsüne
Yavru-kus Yusragezer peki kaç çıkıyordu canım sancın benimki 1 kere 40 bir kere 35 çıktı 20 dakika içerisinde 32 haftalığım yatış önerdi ama ben sancı hissetmediğim için kabul etmedim o zaman eve git sancın ağrın olursa gel dedi
Yusragezer Yavru-kus ya valla net hatırlamıyorum kaç çıktığını ama bana da yatış dediler istemedim hastanede rahat edemediğim için kabul etmedim eve geldim
Yusragezer tatlibebegim_ belim ağrıyor şuan ama kasılma yok korkuyorum şuan gitsem mi acaba hastaneye ya