Koalams Sürekli derin nefes almaya çalışıyorum nefes açlığı deniyor sanırım ve aylardır böyle çok yoruyor beni gerçekten böyle olan varmı ne yapıyorsunuz yada geçirebildinizmi 😔🙏🏻
Nnoktaa Koalams hamilelik dönemimde bana da olmuştu. Hatta bi anda öyle bir iç çekiyordum ki eşim suratıma bakıp noldu neye sinirlendin diyordu 😂 doğumdan sonra geçti.
Koalams Minnosanne- sürekli derin nefes almaya çalışıyorum yani almasam tıkanıyorum sanki sinir bozucu 20 haftalık hamileyim siz
Minnosanne- Koalams aynen derin nefes alamasam tıkanıyorum. Sanki yokus cıkmısımda yorulmusum gibi oluyor eşim bile nefes sesimi duyuyormus rahatsız edici sekilde alıyorum o kadar yani😂😂 eşim diyor nye öyle nefes alıyorsun hastamı oldun diyor ama tıkanıyorum bilmiyor
elmaelmaelma Benim de öyle oluyor gün içinde defalarca. Normalde de sinirlenince öyle derin nefes alırım. Şimdi sık sık böyle olunca, oğlum tedirgin oluyor “anne ne oldu, bişey mi yaptım ki” diye 🤦🏻♀️
elmaelmaelma Koalams muhtemelen doğuma kadar geçmez. Çünkü ilerleyen aylarda zaten iç organlara baskı artıyor, dolayısıyla daha da nefes darlığı hissedebilir insan. Doğumdan sonra ferahlarız inşallah.
Bahar1453_ Çok kansız kalmıştım nefes darlığı çok yaşıyodum meğerse kanım bitmiş üç kes kan taktırdım damardan