1H1Smomyloading Kızlar merhaba, bebek odası perdesi ne aldınız stor perde mi klasik düz perde mi hangis daha şık ve kullanışlı olur sizce ?
ozgezynp 1H1Smomyloading bebek odasına sabah güneşi direkt vurmadığı için zebra stor aldım. Perde seçimini biraz da buna göre yapmanızı tavsiye ederim.
1H1Smomyloading yeschef-13 siyah tercih etmenizin sebebi güneş ışığı girmesin diye mi ? Şundan dolayı soruyorum koyu renkler mi tercih etmeliyim fon perde olarak bizim bebek odası tarafından doğuyor güneşte
1H1Smomyloading ozgezynp bizim sabah güneş direkt bebek odası tarafından doğuyor ilk ışıkları odaya geliyor yani
ozgezynp 1H1Smomyloading karartmalı güneşlik ya da fon tercih edebilirsin bence. Annem küçükken benim odama siyah güneşlik asarmış hiç uyku problemi yaşamamışım mesela.
1H1Smomyloading ozgezynp fon düşünüyorum bende aslında ama koyu renkler mi daha iyi ışığı keser yoksa saha soft renklerde ışığı kesme konusunda iyi midir
ozgezynp 1H1Smomyloading onu perdeciyle bi konuş derim evimi döşerken gittiğim perdecide açık renk ama ışığı kesen fonlar da vardı diye hatırlıyorum
Duygumsu 1H1Smomyloading blackout fon perde tercih edicem ben koyu veya açık renk farketmeden güneş ışığını kapatıyor
Merve_3351 1H1Smomyloading benm kendi odamda beyaz stor perde var güneşin içeri sokmuyor mesela sokak lambası var odanin önünde onuda engelliyor cnm ama zebra storlardan alma
1H1Smomyloading surmene-1967 stor perdeyi de yıkaması biraz sıkıntılı ben sık yıkarım perdeleri , ama stoklarda hoşuma gidiyor çok güzel çeşitleri de var yani