rumeysa-1111 daha bugün içim içimi yediği için aynı hastane de Zührevi cilt hastalıkları bölüme gittim eşimle beraber. Çünkü eşimde böyle bir sorun yok onda olmayınca bende nasıl olsundu? Doktor onu da mikroskop ile muayene etsin istedim bizim gözle göremediğimz bişey olur benden ona ondan bana geçer diye. Direkt dediğim şu hocam nasıl bulaşır tek bulaş yolu cinsel yol mu? Tek tek anlattı, evet bilenen cinsel yol ama ben meslek yaşantım boyunca bunun böyle olmadığını gördüm, umumi wcler, havlu ortak giyilen kıyafet, hersey olabilir, ve bir çok insan hayatının bir döneminde bununla karşılaşıyor karşılaşacak da dedi. Yıllar önce de vardı bizim zamanımız da incir sütü ile geçirirdik dedi. Ben bekar insanlarda da gördüm tedavi ettim dedi. Yani kısaca sadece cinsellik ile bulaşan bir şey değil dedi. Hatta üzerine dedim ki hocam ama evli çiftler arasında herhangi gerginlik olmasın diye bu şekilde söylenildiğini söyleyenler de var diyorlar dediğim de güldü. Kimse benim babamın oğlu değil yılları mı verdim bu mesleğe inan öyle olsa bunu da derim sadece cinsellik değil dedi .