mrsckmkc Kutsal_koc 2 hafta önde gidiyor benim tombiş😅 ama genel olarak protein ağırlıklı beslendim ev yoğurdu, peynir, kaşar, süt, muz, avokado, ceviz, badem tükettim sıklıkla
Nihalkrc Glstn1403 28+4haftaligim doktor ultrasonda 29 dedi kilosu 1228g dedi gününe göre kilosu geriden geliyormuş birbcuk kilo olması lazimmis
Nihalkrc alyamm_33 bugün banada gelişim geriliği dedi bebeğim 28+4 ama ultrsonda 29 kilosu 1228gdedi bir buçuk kilo olması lazımmış protein şüphelendi idrar kan verdim
Nurglsari alyamm_33 bana öyle bişi demediker detaylıda baktılar gayet iyi demişlerdi kilosundan dolayı mı söylediler bunu
Sporcuanne14 Kutsal_koc ben bazı haftalar da kilo durmuştu sonra bir terden duymuştum kabak çekirdeği sürekli tükettim kilo artışı oldu çok şükür
Nihalkrc Babymom98 benimde 28+4ama ultrsonda 29 kilosu 1228g dedi gününe göre geriden geliyomus 1bucuk kilo olması lazım dedi
Freshmommy Kutsal_koc ben daha yeni girdim ama hapa başlamadı şuan onada gerek yok dedi bebek gelişiyormuş ama beni çok korkuttular ölür erken doğar vs diye çok şükür tedavisi varmış sağ salim sağlıklı doğsunlarda kilo aldırırız biz bebişlerimize
Kutsal_koc Freshmommy yaa evet işte insan korkuyor elinde değil ki bana da risklerden bahsedince bebeğin hareketlerini 1 2 saat hissetmeden bile psikolojik men kötü oluyorum
Nihalkrc NerminAyla bende 28+4haftaligim doktor 29dedi ultrsonda bebeğin kilosu 1228g dedi bir buçuk kilo olması lazım dedi gelişim geriliği flan dedi
Ecemsi Glstn1403 36+2 2800 olmuş diyet yaptığım için ben bile aç kalıyorum çocuk da kilo alamıyor bugün çok üzüldüm 😢