susaMom_ Adyali-09 benimde 27. Haftada 947 gramdı doktor bir şey demedi zayıf vs diye 2 haftada 1200 anca olmuştur benimki de henüz gitmedim 30. Haftada gidecegim
Sinemahmet_ E nabızda nasıl görüyoruz kilosunu bilgilerini doktorum bana söylemiyor sormakta aklıma gelmiyo
NerminAyla Jasminegms evet gelişmediği için. Su ve kan akışı da normalin altındaymış. Her hafta kontrole gideceğim, takip edilecek. Aman aman bir gelişme olmazsa 37.haftada doğum planlanıyor. Perinatoloji ve kadın doğum doktoru birlikte karar verdi
Kutsal_koc NerminAyla yaa benimde gelişimi geriden geliyor perinatoloji ve kendi doktorum ayrı takip ediyor. Sizin şuan kaç haftalik boyu kilosu vs nasıl ? Bende de kan akışında sorun var tek damardan besleniyor bebek 32+3 olduk 1800 Gr di boyu da 40 cm dedi sanki tam duymadım onu az geldi bana da tansiyon takibi yapıp bebek gelişimine göre bakacağız 2.500 üstüne çıksa en azından 37 ye kadar bakarız dedi ama
1kediannesi Ksniak 30+0 da boyu 40 cm, kilosu 1770 gram çıktı, doktorum biraz iri bebek, genetik irilik olabilir dedi. Anneden veya babadan kaynaklı.
Ksniak 1kediannesi bizimki de birazcık iri. Eşimin genetiğinden sanırım, çok iri ve uzun doğmuş, şimdi de çok iri ve uzun😁
_merve11 Hlyamstf bende dün gittim banada 640 dedi 24+5 tim o gün şuan yorumları okuyunca kafam karıştı benmi yanlış anldim acaba
Sfhgkfmh Kiwitoveannesi Gnl54 ben 29 haftaşığı Babymom98 ben de 29 haftalığım tam 29 bebek 1326 gr 38 cm çok iyi dedi doktorum kilosu normal bebeğinizin boyuna kaç cm dedi acaba geride olmasına üzüldüm bi an önce yetişir haftasına inşallah