afra119- Arkadaşlar benim ikinci hamilelik ve 4 haftadayim şuanda daha çok yeni ama gobeyimde bir şişlik ve hafif gerilme var sanki 3 aylık falan hamileyim, biraz araştırdım ikinci hamilelikte göbek daha çabuk belli oluyormuş bu doğrumu? sizde durumlar nasıl
Tugcetek7 afra119- benimde başta çok çabuk şişti ama sonradan yavaştan indi hazımsızlık falanda etkiliyor ama ilkine göre çabuk çıkıyor tabi ben 19 haftalığım 3 kilo aldım sadece ama göbeğim baya var
Selothatun afra119- 3.gebeliğim 14.haftaya gireceğim henüz karnım çıkmadı. İlk zamanlarda yoğun gaz ve şişkinlik oluyor ondan kaynaklı
Ozeeer afra119- ikinci gebeligim 9+5 ama sanki 4 aylık gibi göbegim zaten vardı hemen büyümeye baslıyor gerçekten
Hamilebirisi_06 afra119- evet 2. De daha hızlı karın çıkıyor ilk zamanlarda ama sonrasında normal oluyor
snowglobe afra119- Aynen öyle. İlk kızımda 6 aylıkken belli oluyodu hamile olduğum. 2. De 3 aylıkken belli olmaya başladı ve ikisinde de aynı kiloda hamile kaldım
Hannah Başlarda çok fazla şişkinlik vs oluyor, belki o yüzden böyle hissediyorsunuzdur. Ben doğum kilolarımı tam verememiştim 24 haftalık gebeyim ama şu an 7 aylıkmışım gibi hissediyorum 🙄
miniiiikfasulye afra119- Evet yaa 4 aylığım maşallah sanki. 6 aylık yuruyemiyorum😂İlk muane gidince doktor kaç aylık dedi yanlış anlama göbeğin buyuj daha büyük sandım vs
Eceliza3434 afra119- evet benimde öyle ve daha erken gelecekmiş gibi geliyor bana ve ikincisi çok daha agır ve zor geçti bende 32+ dayıö
biranneikievlat afra119- Bende ikinci hamilelikte göbeğin daha belirgin olduğunu düşünüyorum. Özellikle son haftalarda oğlumda bu kadar çıkmamıştı karnım diyorum hep. 🤷🏽♀️
alpusbebek Benimde ikinci gebeliğim 11.haftadayim ilk haftalarda o kadar şişkinlik gerginlik oldu ki ama şimdi düzeldi sanırım hormonlara vücut ayak uydurana kadar şişkinlik oluyor endişe etmeyin şimdi yumuşak ve daha küçük göbeğim halen pantolonlarim rahat oluyor
Kubrakar272727 afra119- 3 cu hamileliğin 13+3 olduk hiç karnım yok dümdüz ilk başlarda hazimsizliktan birazcık vardı oda gitti hatta 5 kilo bile vermişim sağlıkla gelsin bebeginiz
Gulkant_24 afra119- aynn ben suan 11haftalıgım ama belli edio dar giyince biraz salaş giyince pek belli olmuyor ama
Merve-betul afra119- evet ben ilk hamileliğim prenses gibi geçti ikinci hamileliğim zordu bildiğin karnımı dizlerim tasiyodu yere oturunca iki saat nasıl kalksam diye dusunuyodum🤣