Side Merhaba sevgili anne adayları benim sorunum şu ki sürekli gördüğüm yiyecek şeyleri canım istiyor gibi hissediyorum ama böyle olmazsa da olur yiyemiyorum genelde çekiniyorum falan diye ama canım da ister gibi gözüm kalıyor yani çocuğumun bir tarafında bir şey çıkacak diye çok korkuyorum nasıl olacak bu 😂😂
Yasmnnn Side aynı durumdayım valla yaa🤦🏻♀️ ama o kadar can cekmexen bişey olmaz heralde diye düşünüyorum ben aklıma gelen berşeyi yiyecek olsam... Bence aşerme ile bu farklı :) ben bi aşermiştim oo cok fenaydı rüyalarıma girerdi kokusu burnuma gelirdi😊😊🤭
Gmzcngi Side çekinme walla işyerinde o kadar alıştırmışımki herkezi biri önümden bi yiyecekle geçse gidip hazırlayıp hemen banada getiriyor🙈 benimde her gördüğümü canım cekiyor özelliklede tatlı mesela canım kemalpaşa istedi ama hic biyerde bulamadım🥺
SevilCoskun İlk zamanlar bendede oluyordu ama sonra geçti tabi.Yemek programları izlememeye çalışıyorum.🤣🤣
Side Gmzcngi bana zorla vermeye çalışıyorlar içim gidiyor ama utana utana alıyorum 😔 ayyy hamile olmak çok zormuş 😂
Krasivyy Side ben sürekli şnstagrama giriyorum kocam yemek sayfalarını takipten çıktı çünkü ne görsem canm çekiyor dün gece karpuz gördüm sayfada bizimki gecenin üçünde bi çıktı 5 e dğru döndü 😂😂
Ezgim Ben gece rüyamda hep kendimi birşeyler yerken görürdum genelde tatlı ve meyve uyandığımda muhakkak yerdim gece rüyamda ne gördüysem eşim artık bugün ne gördün derdi😂😂😂 birde canım çok karpuz çekmişti aynı günde memlekete yola çıkmamız gerekiyordu yolda aglamistim karpuz diye memlekete iner inmez alıp yemiştim🤭🤭🤭
KbrKdr Side gördüğün şeylerin az da olsa tadına bakmalısın çekinmene gerek yok canın o an çekmiyorsa da ye ☺️ Hele ben rüyamda bile yemek yiyorum sürekli 😄
deletedmom6295 Side benim herşeyciklerde gözüm kaldı yasaklar tatlıdır çünkü. doğum yaptım leke falan yok çocuğumda. şimdi o azıcık tadına bak çocuğunda şeke olur diyen teyzeler lohusasın ye sütün çeker moduna geçti. esas amaç bizleri böyle böyle şişmanlatmak 😀