Bgusta Hanımlar tam 29 haftaligiz ve bugun 3 4 saattir tuvaletim gelmedi. Daha sonra lavaboya gittigimde kilodumla esofmanimin islak oldugunu farkettim. Cok az ama islak yani. Azar azar su gelir mi. Idrarimi kaçırdığım da genelde hissediyorum ama bunu hic hissetmedm ve idrarimi falan da tutmadim yani. Ve vajinamda baski da vardi bugun islakligi gorunce de acaba su mudur diye korktum. Ilk gebelik oldugu icinde bilmiyorum nasil oldugunu. Hemen hastaneye gitmek istemedim esim panik yapiyo genelde. Bilen akil verebilir mi ?
LenaM Bgusta gelir. Annemin bir hafta boyunca az az suyu gelmiş ve anlamamış. sizden gelende illaki bebeğin suyu olacak diye birşey yok ama temkinli olmakta fayda var dr a gidip suyuna baktırın bence
Zeliha66 Bgusta evet olabilir. Doktora git canim sızıntı yapabilir su. Muayene ile anlasılır su olup olmadıgi
Mom89 Bgusta canım idrarda olabilir tuttuğunuz için suda olabilir bi gidip baktirin baskıda olmuş yaa belli olmaz temkinli olmakta yarar var
cinderella Bgusta koku renk vs yoksa sudur büyük ihtimalle su değildir bu haftalarda pelvis baskısı olduğu için idrarınızda siz farketmeseniz bile sızıntı olur su genelde bir avuç dolusu kadar birden akar yinede siz bol bol su için bi muayeneye gidin
Bgusta LenaM tesekkur ederim cevabiniz icin biraz daha gelicekmi diye beklemek istiyorum pimpiriklenince herkes panik yapıyor
Bgusta InsaAllah idrardir biraz daha bekleyip gelicek mi diye bakıcam cunku panik yapiyor herkes ayaklaniyor
Deletedmom111 Turnusollu kağıtla test yapıyorlar hastanede canım medikalcilerde de var alabilirsin ama hastaneye gitmeni tavsiye ederim inşallah değildir 🙏
Deletedmom111 Bgusta ped gibibişeyin içinde çubuklar var onu koyuyorsunuz ve bekliyorsunuz gelen idrarsa renkte değişiklik olmuyor değilse renkler değişiyor anlıyorlar canım