Mopehai Merhaba kızlar 37+3 de kızım dünyaya geldi 3 günümüz ve meme ucum yara olduğu için bağıra çağıra emziyorum. Ne yapmam lazım en hızlı etkiyi ne gösterir çok yoruldum 😭
Nur1806 Mopehai canııım tahinin üstüne çıka yağı sür emzirme sonrası kapat göğsünü. Çok iyi geliyor. Benşm bi tanıdığımın kan geliyordu göğüslerinden parçalanmıştı artık ucu bir tek tahin yağı iyi geldi. Bende ilk doğumumda kullandım hiç yaşamadım yara
1anne3bebe Mopehai madecasol tek geçerim. Emzirdikten sonra sürün. Birdahaki emzirmeye başlamadan göğüs uçlarınızı çevresini ılık suyla yıkayın. Eczaneden temin edebilirsiniz.
Mopehai 2 gündür kullanıyorum ama emzirecegim zaman yıkayıp öyle emziriyorum. Bilmiyorum nerde hata yapıyorum
Cesurx Ayva çekirdeğini su içinde minik bir kaba koyup jellestirip sürülüyor.Tahinin üstüne çıkan yağı sürülüyor.Lansinoh krem.Bir de kendi sütünüzü emzirdikten sonra göğüs ucuna sürün diyorlar.
Mrskocc 1 ay meme ucu yarasıyla emzirmiştim denemediğim şey kalmadı en büyük sebebi yanlış emzirme . her kremi yağı denedim nafile bana en son haşlanmış soğan iyi gelmişti sizin de aklınızda bulunsun emzirirken siliyodum sonra tekrar koyuyodum üstüne
Nur1806 Mopehai sütyenin içne göğüs pedi koyuyordum ben. Gümüş kapaklar tek kullanılıyor ya belki gümüşü bozabilir yağ. Göğüs pediyle kapat