Asya1212 Merhaba kızlar ben devlette birtürlü cinsiyeti öğrenemedim bunun için özele gitmek istiyorum durumum pekte yok hangi doktora gidiyorsunuz muayene ücretini öğrenebilir miyim?
gulsenmstf Asya1212 indirimsiz 715 galiba asker indirimi bizimde 615 veriyoruz Burcu hanım çok detaylı bakiyo bnmkini göremedi hatta haftaya tkrsr gel ddi inat etti görmek için çok uğraştı 18 de kesin ogrendik
Anneelikk Asya1212 özel diyarlife hastanesi Fuat zaman muayne ücreti 450 cinsiyet için giderseniz hemen söyler yanilmiyor da bilginiz olsun
Mlkmr12 Genesise gidiyorum pınar hanıma,biz 615 tl veriyoruz ama emniyete indirim hali bu sekilde, gayet memnunum 12. Haftada cinsiyeti öğrendik şuan 20 haftalığız cinsiyetimizde yanılmadı doktorumuz tavsiye ederim
Ah-sen Mlkmr12 merhaba bende genesise gitmeyi düşünüyorum muayene icin. Önceden randevu mu almak gerek yoksa o gün giriş yapiliyo mu
yigitmom_ Ah-sen Randevu alıp giderseniz Max 5-10 dk beklersiniz ama gün içerisinde fiş keserseniz bayağı bekleyebiliyorsunuz bende Genesiste muayene oluyorum fiş kesenler epey sıra bekliyordu