-tugbmrt Peki beni korkutan bazı büyüklerimizin aman günü çok geçerse dışkısıni yer gibisinden korkutmasi öyle bir olay nsl oluyor ne kdr günü geçiyor ve belirtileri neler acaba
Serendipity16 -tugbmrt benim bildiğim 40. Haftasını dolduran bebeklerde o durum oluyor bu büyüklerde insanı korkutmaya yer arıyor cidden hiç olumsuz düşünmeyin inşallah bir iki haftaya gelir acil bi durum olursa da hemen sezaryene alınır zaten
Melek2552 -tugbmrt 40 haftamı doldurdum bugün ama gelen giden yok doktor kontrolünde olduğunuz sürece onlar size ne yapılması gerektiğini söyler zaten boş verin siz onları
mombarbie_ -tugbmrt 39+4 te doğum yaptım herkes her şeyi söylüyor zaten kendinizi olumlu şeylere odaklayin stres yapmayın hiç kaderde ne varsa o yaşanıyor açıkçası
-tugbmrt Melek2552 haftada bir çağırıyor dün gittim haftaya gel dedi 39da hayırlısı rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🥺♥️
-tugbmrt Melek2552 peki neler önerdi doktorunuz kolay doğum yapmak için ben hurma ve yürüyüş yapıyorum şimdilik başka bildiğiniz varmı
mombarbie_ -tugbmrt hayır açılma ve doğum başlaması için kesinlikle yapın gebe okulunda da yapılıyordu hatta doğum beklerken bana hep yaptırdılar açılma olsun doğum kolay olsun diye