Bhrdgan susaMom_ bende pek iyi beslenmiyorum vitaminleride kullanamıyorum çok düşük cıktı sonuclar bakalm ne dcek doktr
susaMom_ Bhrdgan Vitaminlerini kullanmaya çalış canım en azından kendine zarar bebek her türlü senden alıyor depolarına kadar
Sadeceanne2 Bhrdgan oğlumu kaybettim kuzum ben. 2,5 yaşında bir buçuk sene oldu O çok etkiliyor elimde olmuyor psikoloğa gitsem ben yine tolere etmeye çalışıyorum ama eşim edemiyor o bana yansıyor
Bhrdgan Sadeceanne2 başınız sagolsun canım cok zor evet rabbim sabırlar versin inşallah benmde ilki kürtaj oldu o bile cok etkilemişti sizi tabiki tahmn edemiyorum
susaMom_ Bhrdgan Yok canım bildiğim üzere o değil normal reçeteli kan ilacı ekstradan probiyotik magnezyum d vitamini ve multivitamin kullanıyorum
Bhrdgan susaMom_ anladım cnm baska bitane yazdı doktorum daha almadm bugun alıcam inşallah onu içeblrim
_almirasmom denizcatalbasoglu20 bızımde 24+2 dun gıttık 685 cıktı cok normal ne kadar yersenız yıyın bebek alması gerekenı alıyor ve hergun 10-15 gr zaten alıyor endılesenmeyın 30. Haftada hızlı bı kılo alma donemıne gırecek