OguzMoms Kutsal_koc Bugün randevum vardı 32+3 olduk 2040 gram dedi doktorum sekretere sonra çıkarken hocam kilosu nasıl dedim oda gayet iyi 2300 demiştik dedi bende anlamadım hangisi olduğunu 🤣
Freshmom34 Kutsal_koc ben o hafta kontrole gittiğimde bebeğime 2300 kilosu biraz fazla demişti kendiside 2 hafta önden gidiyor demişti ama önceki kontrollerimde hep normal demişlerdi
Gulluuuuu Kutsal_koc gayet kilosu iyi benim ki 30 haftalıkken 1900’dü ama önden gidiyordu o yüzden doktorum dikkat et dedi şuan 32 haftalığım haftaya randevum var kaç kilo bilmiyorum ama sizin ki idael kiloda yani
Kutsal_koc Gulluuuuu yaa bilmiyorum doktorum 10 gün kadar geride dedi karın çevresi. İleriki haftalarda daha artarsa bebek kilo almazsa sıkıntı olur dedi işte;(
Ebruarss Kutsal_koc benim şuan 32+5 en son dün gittim 2135 Gr di ama yorum yapmadı , bazen düşüyor benim kinin kilosu.bence bebisinki gayet iyi hiç stres yapma
Kutsal_koc OguzMoms bana tekrar haftaya gel dedi ama bebeğin kilosundan dolayı belki yakın takip edelim dedi.