31415926Er Haticeongun nerde yaptırdınız bende olacağım 1 aya kadar da. Normal bi uzman doktor yapabilir mi yoksa çok iyi bir doktor mu arayayım. Kafam çok karışık. Tüp bebek doktorum profesör de hiç yardımcı olmadı bütün param boşa gitti.
Haticeongun 31415926Er bence yapan doktor çok önemli diye düşünüyorum ben tüp bebek doktorumdan hiç memnun kalmamıştım ilgisizdi boşa param gitti. Tayinimiz Mardin’e çıktı araştırdım Diyarbakır’da buldum doktoru orda yaptırdım
31415926Er Haticeongun bende sizinle aynı fikirdeyim benim de 2 kere tüp bebek yaptırdım ama doktorum hiç ama hiç iyi değildi. Yapışıklığı bile fark etmedi helal etmiyorum hakkımı
Haticeongun 31415926Er aynı bende helal etmiyorum emeklerimizle dalga geçtiler resmen yazıklar olsun araştır bence canım iyi bi hekimde histereskopini yaptır nerede yaşıyorsun
31415926Er Haticeongun İstanbul’da olacağım da kim iyi kim değil anlamıyorum artık paramızı alıp bizi öylece bırakıyorlar. Gerçekten artık yoruldum. Hem ben hem bedenim.
Haticeongun 31415926Er öyle evet gerçekten çok zor bende gebeyim şuan ama sanırım sonlanacak imtihanlarımız çok zor Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🙏
Haticeongun 31415926Er doktorlar olumsuz konuşuyor gebelik sonlandırmayı öneriyor 13 haftalık olduk kız olduğunu öğrendik o kadar zor ki bi karar vermek Allahım yardımcımız olsun hepimizin 🙏3 yılın sonunda başardık oldu dedik ama o da hüsran oldu 😞
31415926Er Haticeongun çok geçmiş olsun. İnsan ne der bilmiyorum bende 10 haftalık iken kaybetmiştim. Allahtan ümit kesilmez 🤲🏻